Verlost van hoofdpijn en migraine zonder medicatie in 6 weken (of minder!) tijd

Waarom TeRUG Controle

Met Lieve Moyaert heeft TeRUG Controle de experte op het gebied van behandelingen tegen hoofdpijn en migraine in huis. In nauwe samenwerking met haar patiënten vindt Lieve een oplossing voor elke specifieke klacht, waarbij zelfredzaamheid van de patiënt en controle over de klachten het ultieme einddoel zijn.

Om een blijvend resultaat te garanderen, volgt Lieve haar patiënten ook na hun laatste consult nauwgezet op.

Wat zeggen patiënten

Yatti

Yatti

Oudenaarde

Lieve is echt een krak in haar vak! Iedereen moet weten hoe goed zij is!
Sophie

Sophie

Gent

Waar ik soms dacht dat er nooit verbetering zou komen en ik er “maar mee moest leren leven”, heb ik nu ingezien dat ik het zelf in de hand heb.

De essentie

Het is te onbekend dat de oorsprong van hoofdpijn en migraine heel vaak ligt in een disbalans van de nek. Veel vaker dan algemeen gedacht! Het grondig screenen van de nek is dan ook essentieel bij de diagnose én aanpak van hoofdpijn en migraine.

De details

Op maat van de patiënt

Elk patiënt is anders, elk verhaal is anders. Daarom zal elk traject individueel worden afgestemd. Je krijgt de informatie die nodig is, je krijgt je persoonlijke oefening aangeleerd én mee op video.

Bereikbaar

Een nauwe samenwerking tussen de therapeut en de patiënt is belangrijk. De therapeut is bereikbaar wanneer je tussen consulten door vragen hebt. De therapeut werkt als gids terwijl jij leert jezelf te behandelen.

Duurzame zelfredzaamheid

Lieve wil haar patiënten niet gewoon een beetje oplappen, maar hen ook op de lange termijn terug levenskwaliteit geven door toekomstige klachten te voorkomen.

Daarom is het echte einddoel een transformatie: de patiënt moet terug controle krijgen over zijn lichamelijke en geestelijke evenwicht. Een metamorfose van pijn naar hoop. Van afhankelijkheid naar zelfstandigheid.

Uniek in België

Lieve is een experte in hoofdpijn & migraine, nekpijn en lage rugpijn. In 2018 opent ze als één van de vier gediplomeerde McKenzie-therapeuten in België een eigen praktijk in Leupegem, de enige erkende McKenzie Clinic in de hele Benelux. Lieve, die haar roeping gevonden heeft in het verhelpen van complexe hoofdpijn en migraine doet niets liever dan met een open blik behandelen, zoeken en vakliteratuur bijlezen tot ze voor elke klacht een oplossing heeft gevonden.

De voordelen

  • Minder (of geen!) hoofdpijn meer.
  • Duidelijk minder migraine-aanvallen.
  • Minder (of geen!) medicatie meer nodig.
  • Inzicht in hoe een aanval ontstaat.
  • Minder angst voor nieuwe aanvallen.
  • Niet langer afhankelijk van medicatie.
  • Geen feestjes of uitstapjes meer afzeggen. Je weet wat je zelf kan doen om een nieuwe aanval te voorkomen.
  • Wanneer uit de screening blijkt dat de oorzaak niet je nek is, kan Lieve je zeer gericht doorsturen.
  • Geen oneindige therapie: na de screening krijg je, indien dit is aangewezen, een voorstel van verdere behandeling. De behandeling is steeds eindig in tijd omdat het doel is jou zelfredzaam te maken.

CONTACT

TeRUG Controle
Diependale 24,
9700 Oudenaarde