De oplossing voor je hoofdpijn en migraine

Welkom bij TeRUG Controle. Met Lieve Moyaert heeft TeRUG Controle de experte op het gebied van behandelingen tegen hoofdpijn en migraine in huis.

Bepaalt migraine of hoofdpijn je hele leven?

Bij 85% van de hoofdpijn- of migrainelijders zit de oorzaak zeer duidelijk in de nek.

Misschien is dit bij jou ook het geval, zelfs als je géén nekpijn ervaart. Komt je hoofdpijn of migraine vanuit jouw nek, dan is er goed nieuws: jouw klachten zijn in 95% van de gevallen op te lossen. Doe hieronder de zelftest en ontdek of jouw probleem ook in de nek zit.

Doe de Zelftest

Komt je hoofdpijn of migraine uit je nek?

Doe hier de test  >>

Hallo, ik ben Lieve Moyaert

Ik ben Lieve, oprichtster en bezielster van TeRUGControle. Migraine en hoofdpijn zijn mijn specialisaties. Als één van de vier gediplomeerde McKenzie-therapeuten in België heb ik een eigen praktijk in Leupegem. Het is meteen ook de enige erkende McKenzie Clinic in de hele Benelux.

Met deze mensen werkte ik samen aan een leven zonder migraine

Jaren kampte ik met zware migraine aanvallen

Lieve is echt een krak in haar vak! Iedereen moet weten hoe goed zij is!!

Yatti VS - 31 jaar

Waar ik soms dacht dat er nooit verbetering zou komen en ik er “maar mee moest leren leven”, heb ik nu ingezien dat ik het zelf in de hand heb.

Sophie DS - 26 jaar

Criminologe

Migraine sinds mijn pubertijd.

Dankzij jouw expertise beheerst mijn migraine niet langer mijn leven.

An B. - 36 jaar

Ik kon wel huilen van opluchting. Jaren heb ik veel geld (en vooral tijd en energie) uitgegeven aan medicatie, doktersbezoeken, kinesitherapie maar uiteindelijk steeds terug pijn.

Daphny R. - 35 jaar

Leerkracht

Had ik dit geweten, ik was veel eerder gekomen! Helemaal geen hoofdpijn! Geen medicatie … Ik stuur zeker mijn dochter ook, zij heeft ook veel last van migraine … Dit moet ze gewoon ook weten!

Claude C.

Lieve gaf me oefeningen zodat ik niet afhankelijk bleef van een kinesist. De oefeningen hielpen echt goed, ze wist goed waar ze op moest werken.

Camille DP - 24 jaar

Hoe ziet de aanpak eruit?

Screening en gedetailleerd mechanisch onderzoek van de nek.

De screening bestaat uit 2 consulten (45min + 30min). Tijdens een eerste consult stelt Lieve je heel wat vragen en wordt je nek grondig onderzocht met behulp van specifieke bewegingen. Op basis hiervan krijg je één bepaalde opdracht mee waarmee je enkele dagen aan de slag gaat. Bij het 2e consult maken jullie samen een evaluatie. Op basis hiervan stelt Lieve jou een op maat gemaakt behandelplan voor.

Veel patiënten ervaren reeds binnen deze eerste 2 consulten een forse verbetering van hun klachten! Wanneer jouw klachten toch niet in aanmerking zouden komen voor deze aanpak, zal je zo goed mogelijk worden doorverwezen.

Het behandelplan

Tijdens een behandelplan krijg je antwoorden op al je vragen. Naast het oplossen van het onderliggende nekprobleem, krijg je alle inzichten die je nodig hebt over het ontstaan van je hoofdpijn en migraine. Door de nodige kennis te hebben, kan je als patiënt makkelijk meevolgen tijdens het ganse proces.

Nek los maken.

Er wordt verder gewerkt op basis van de opdracht die je in de screening meekreeg. Het eerste doel in het behandelplan is om je nek helemaal los te krijgen.

Dit leer je zelfstandig te doen maar Lieve helpt je dit zo snel mogelijk te bereiken door therapeutische technieken toe te voegen aan je eigen oefeningen.

Nek zelf leren onderzoeken én los houden.

Eens je nek los is, zoeken jullie samen uit hoe je zelfstandig optimaal voor je nek blijft zorgen.

Je leert zelf je nek te onderzoeken en gepast te reageren aan de hand van specifieke nekoefeningen.

Je nek opnieuw uitdagen.

We geven het leven de tijd om roet in het eten te gooien, want dat is wat het leven doet. Door met je mee te volgen op lange termijn krijg je de hulp van Lieve op moeilijkere momenten. Wanneer het dreigt fout te gaan, leer je om je nek toch onder controle te houden. Preventie is Key! Het aanleren van nieuwe gewoontes vraagt tijd en die tijd is er tijdens het behandeltraject. Zo leer je een duurzame techniek die ook op lange termijn fantastisch werkt.

Wil jij ook van je hoofdpijn en migraine af?

Doe dan de zelftest!
Aan de hand van je antwoorden op enkele gerichte vragen maak ik een goede inschatting of jouw klachten voortkomen uit je nek.
Het vraagt slechts 1 minuut van je tijd en het kan je leven veranderen

CONTACT

TeRUG Controle
Diependale 24,
9700 Oudenaarde